Bel ons

Open dag Flexvak Automotive wederom een groot succes

Open dag Flexvak Automotive wederom een groot succes

Op 21 mei 2022 organiseerde Flexvak haar tweede open dag. Na het succes van de eerste open dag (18 december 2021) was er namelijk besloten vanuit Flexvak en Van Mossel om het succes proberen te herhalen. De open dag werd georganiseerd om starters in de automotive kennis te laten maken met het vak autoschadeherstel. De open dag werd dan ook bewust georganiseerd bij de meeste nieuwe locatie van Van Mossel. Namelijk haar vestiging in Oosterhout Gelderland (noemen ze Van Mossel Nijmegen). De open dag was verdeeld in drie tijdvakken waarbij wij iedere groep in anderhalf uur een goed beeld hebben willen geven wat de werkzaamheden inhouden, welke vakgebieden er zijn en hoe het is om te werken via Flexvak Automotive.

Verloop van de dag

De dag begon om 08:45 met een heerlijk kopje koffie en een welkom praatje. Hierna werd de groep opgesplitst en begonnen een ieder aan haar onderdeel. Er waren namelijk drie onderdelen waar iedereen langs ging. Het eerste onderdeel was een presentatie over Flexvak en Van Mossel die werd gegeven door Ton en Geert. Hierbij werd toegelicht hoe het werken via Flexvak en bij Van Mossel is. Het tweede onderdeel was een rondleiding door de nieuwste high tech werkplaats die werd gegeven door Jerry. Hierbij kregen ze een inkijk in de apparatuur die gebruikt wordt en de ruimtes die er zijn. Als laatste kregen ze nog een rondleiding bij de MG dealer waarbij de nieuwste auto’s werden getoond met wat extra informatie omtrent het ontwikkelingsproces van deze auto’s. Na de rondleiding bij de MG dealer, kwamen ze bij Niels Langeveld en zijn Mazda MX5. Hierbij gaf Niels een korte presentatie over wat hij doet en wat er allemaal mogelijk is als je werkt via Flexvak Automotive (denk hierbij aan deelname aan events zoals racen op het circuit van Zandvoort). En natuurlijk starten hij even de auto en mocht je een kijkje nemen onder de motorkap.

Aan het einde van de tijdslot kregen ze nog twee goodiebags mee, namelijk één van Van Mossel en één van Flexvak Automotive. Daarmee wilde wij ze bedanken voor hun aanwezigheid en enthousiasme.Contact

Wil jij ook graag deelnemen aan zo'n open dag of kennis maken met het mooie vak van schadeherstel? Neem dan direct contact op met [email protected] of bel naar 033-2022288 voor meer informatie!

Related posts

magnifiercrossmenuchevron-down