Bel ons

“Speciaal voor starters in de Automotive.” – AutoProf 2024; een groot succes!

“Speciaal voor starters in de Automotive.” – AutoProf 2024; een groot succes!

De plek om in contact te komen met Automotive professionals. Afgelopen 30 januari, 31 januari en 1 februari vond de AutoProf beurs 2024 plaats, in Gorinchem. Tijdens de beurs lag de focus op actuele thema’s en ontwikkelingen binnen de branche. Samen met het Summa College en AutoTech Alliantie, deelde Flexvak Automotive een stand op de beurs.

Naast de presentaties die werden gegeven kon je op de beurs meer dan 70 verschillende stands vinden. Er stonden voornamelijk bedrijven die haar producten wilde verkopen aan ondernemers. Dit deden zij door gereedschappen en machines te demonstreren. Lakken, uitlijnen, wrappen, bandenwissels; alles was er te zien!

Flexvak Automotive stond in een stand op het leerplein, samen met het Summa College en AutoTech Alliantie. Op het leerplein stonden meerdere scholen en ondernemingen die opleidingen aanbieden in de Automotive. De bedrijven hebben een innoverende samenwerking. AutoTech Alliantie heeft contact met alle autoschadebedrijven die op zoek zijn naar nieuwe medewerkers, Flexvak Automotive gaat aan de slag met de werving en bij het Summa College kunnen de nieuwe medewerkers aan de slag met de opleiding. “Zo helpen we gezamenlijk mensen aan het werk die geen ervaring hebben in de automotive”, vertelt Ton, de directeur van Flexvak enthousiast.

In de stand stond een witte Tesla met aardig wat schade, aan de bezoekers de taak om het bedrag aan reparatie te raden. “Om mensen die niet in het schadevak zitten te laten zien wat het is. Het schadevak is ontzettend uitdagend”, legt Saskia, de directeur van AutoTech Alliantie, uit. De winnaars rijden binnenkort mee op het Formule 1 circuit in Zandvoort. “Ik vind de sfeer wervelend. Er gebeurt van alles. Het ontmoeten van verschillende mensen en bedrijven die allemaal op zoek zijn naar diverse producten en dienstverlening in de Automotive. En door de combinatie met AutoTech Alliantie en het Summa College, kunnen wij iedere bezoeker een passend aanbod doen”, vertelt Ton met een lach op zijn gezicht.

Related posts

magnifiercrossmenuchevron-down