Bel ons

'Deuren open, mogelijkheden ontdekken: een terugblik op onze dag'

'Deuren open, mogelijkheden ontdekken: een terugblik op onze dag'

Afgelopen zaterdag 20 april was het weer tijd voor een nieuwe open dag! Flexvak Automotive organiseerde in samenwerking met Van Mossel hun zesde open dag bij het hoofdkantoor van Van Mossel in Waalwijk, speciaal voor starters in de automotive. Door middel van een leuk en gevarieerd programma lieten wij de deelnemers kennis maken met het vak autoschadeherstel.

Programma

Na een kopje koffie of thee en een welkomstpraatje werden de deelnemers verdeeld in drie groepen, wie we elk in drie tijdvakken een goed beeld hebben willen geven van de werkzaamheden, vakgebieden en hoe het is om te werken via Flexvak Automotive.

Alle groepen gingen langs drie onderdelen. Het eerste onderdeel bestond uit een presentatie over het werken bij Flexvak Automotive, Van Mossel en Autotech Alliantie. De presentatie werd gegeven door onze directeur Ton samen met Geert Lennaerts (Operational Business Consultant bij Van Mossel) en Max (Autotech). Het tweede onderdeel bestond uit een rondleiding door de nieuwe high tech werkplaats, die werd gegeven door Jerry Verwater (directeur Operations Van Mossel) en Ad van Diepenbeek (algemeen directeur Van Mossel). Er werd een inkijk gegeven in de apparatuur die wordt gebruikt en hoe ze daar te werk gaan. Het laatste onderdeel bestond uit een rondleiding door het prachtige automuseum die werd gegeven door Richard Verlijsdonk (regiomanager).

Aan het einde van de dag kregen alle deelnemers een leuke goodiebag mee naar huis. Daarmee wilde wij hun bedanken voor het enthousiasme en de aanwezigheid.

Contact

We kregen veel enthousiaste reacties van de deelnemers en een aantal zijn zelfs al geplaatst bij hun nieuwe opdrachtgever. Wil jij ook graag deelnemen aan zo'n open dag of kennis maken met het mooie vak van schadeherstel? Neem dan direct contact op met [email protected] of bel naar 033-2022288 voor meer informatie!

Related posts

magnifiercrossmenuchevron-down