Bel ons

Wil jij betaald opgeleid worden als high level diagnose en schade specialist?

Werken en leren als autoschade expert met uitzicht op vast dienstverband, klinkt dat aangenaam?

Sta jij te springen om aan de slag te gaan in de autobranche? Bij Flexvak Automotive kan jij aan de slag als diagnose en schade specialist, ongeacht of je wel of geen hoogwaardig diploma hebt.

Wij bieden een op maat gemaakt werken & leren traject aan voor de diagnose en schade specialisten van de toekomst. Flexvak Automotive maakt van jou de nieuwe schade expert. Wij helpen jou aan een gepaste baan bij high level garages!

Diagnose & schade specialist opleiding

De voordelen van autoschade expert worden bij Flexvak

Flexvak Automotive zoekt gemotiveerde mensen die opgeleid of omgeschoold willen worden en aan de slag willen gaan binnen de autoschadeherstelbranche. Wat biedt de opleiding van Flexvak Automotive nu concreet aan:

  • Jij wordt op de werkvloer opgeleid door onze specialisten;
  • Binnen één jaar een volwaardig Autech Technicus;
  • Hoogwaardig diploma;
  • Scholing met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Betaald werken leren traject;
  • Instroming voor MBO’ers;
  • Instroming voor HBO’ers;
  • Instroming voor toekomstige experts zonder diploma;
  • Instroming voor toekomstige experts met diploma;
  • Tijdens de opleiding start je gelijk met werken en daardoor verdien je meteen geld.

Na onze schade expert opleiding kan je direct aan de slag!

Met onze schade expert opleiding ben je klaar voor een bloeiende carrière in de autoschadeherstelbranche. Deze opleidingen zijn speciaal ontworpen door en voor professionals uit de branche, en bereiden je voor op de toekomst van elektrisch rijden. De vraag naar technisch personeel met kennis van elektrische auto's groeit, terwijl er momenteel weinig mensen zijn met de nodige vaardigheden om deze auto's te repareren en onderhouden.

Bij ons werk je met de nieuwste generatie auto's en leer je op een unieke manier op technisch niveau en met een opbouw in onderwerpen die perfect aansluiten bij de eisen van de branche. Binnen één jaar word jij een volwaardig AutoTech technicus en ben je helemaal klaar voor de toekomst van de autobranche. Je toekomstige werkgever zal zeer tevreden zijn met jouw kennis en vaardigheden. Je zult je kennis, opgedaan door onze schade expert opleiding, direct kunnen toepassen in de praktijk.

Inhoud Diagnose en schade opleiding bij Flexvak Academy

De verwachtingen van de schade en diagnose specialist opleiding

Wist jij dat er veel vraag is naar schade experts? Flexvak biedt voor de MBO’ers een apart traject aan ten opzichte van de HBO’ers. Tijdens de opleiding krijg jij alle facetten mee van de autoschadeherstelbranche.

Ben jij benieuwd naar meer specifiek inhoudelijke informatie over deze opleiding? Meld je dan aan voor onze brochure! In deze brochure vindt jij alles over de opleiding schademonteur van de toekomst. Heb jij andere vragen of wil jij kort sparren? Wij staan daar zeker voor open en voorzien je graag van de benodigde informatie. Dan zien wij jou hopelijk snel bij ons op de Academy!

Naast diagnose en schadespecialist biedt Flexvak Academy diverse andere opleidingen aan met baangarantie in de auto(schade)branche:

Vraag de brochure aan

Uitzendbureau Flexvak
Wij zijn op zoek naar jou
Al jaren ervaring
Persoonlijke benadering
Salaris volgens CAO
Goed opgeleid personeel
Flexibele vakmensen
Begeleiding vanuit Flexvak Automotive
magnifiercrossmenuchevron-down