Wil jij betaald opgeleid worden als high level diagnose en schade specialist?Werken leren met uitzicht op vast dienstverband, klinkt dat aangenaam?

Sta jij te springen om aan de slag te gaan in de autobranche? Bij Flexvak Automotive kan jij aan de slag als diagnose en schade specialist, ongeacht of je wel of geen hoogwaardig diploma hebt. Wij bieden een op maat gemaakt werken leren traject aan voor de diagnose en schade specialisten van de toekomst. Flexvak Automotive maakt van jou de nieuwe schade expert. Wij helpen jou aan een gepaste baan bij high level garages!

Diagnose en Schade specialist opleiding

De voordelen van schade expert worden bij Flexvak

Flexvak Automotive zoekt gemotiveerde mensen die opgeleid of omgeschoold willen worden en aan de slag willen gaan binnen de autoschadeherstelbranche. Wat biedt de opleiding van Flexvak Automotive nu concreet aan:

  • Jij wordt op de werkvloer opgeleid door onze specialisten;
  • Binnen één jaar een volwaardig Autech Technicus;
  • Hoogwaardig diploma;
  • Scholing met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Betaald werken leren traject;
  • Instroming voor MBO’ers;
  • Instroming voor HBO’ers;
  • Instroming voor toekomstige experts zonder diploma;
  • Instroming voor toekomstige experts met diploma;
  • Tijdens de opleiding start je gelijk met werken en daardoor verdien je meteen geld.

 

Veel vraag naar schade experts met ervaring in de nieuwste technieken

Deze opleidingen zijn ingericht door en voor en door de autoschadeherstelbranche. De autobranche is aan het veranderen naar elektrisch rijden. Echter is er nu al een tekort aan technisch personeel in de autobranche, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van elektrische auto’s. Op dit moment zijn er weinig mensen op de markt met de kennis en vaardigheden om auto’s met de nieuwste techniek te herstellen, terwijl het aantal auto’s met deze toepassing gaat toenemen.

Bij ons werk je met nieuwe generatie auto’s. De opleidingen zijn uniek op basis van het technische niveau, de opbouw in onderwerpen en de manier van leren. Dankzij deze opleiding ben jij binnen één jaar een volwaardig AutoTech technicus. De opleidingen zijn uniek op basis van het technische niveau, de opbouw in onderwerpen en de manier van leren.

Er wordt altijd gedacht vanuit de werking en functionaliteit van de systemen in een voertuig. Je toekomstiger werkgever gaat zeker heel blij met jou zijn na het afronden van dit traject!

Inhoud Diagnose en schade opleiding bij Flexvak Academy

De verwachtingen van de schade en diagnose specialist opleiding

Wist jij dat er veel vraag is naar schade experts? Flexvak biedt voor de MBO’ers een apart traject aan ten opzichte van de HBO’ers. Tijdens de opleiding krijg jij alle facetten mee van de autoschadeherstelbranche.

Ben jij benieuwd naar meer specifiek inhoudelijke informatie over deze opleiding? Meld je dan aan voor onze brochure! In deze brochure vindt jij alles over de opleiding schademonteur van de toekomst. Heb jij andere vragen of wil jij kort sparren? Wij staan daar zeker voor open en voorzien je graag van de benodigde informatie. Dan zien wij jou hopelijk snel bij ons op de Academy!

Naast diagnose en schadespecialist biedt Flexvak Academy diverse andere opleidingen aan met baangarantie in de auto(schade)branche:

 

 


Flexvak Automotive
Wij zijn op zoek naar jou

Al jaren ervaring Persoonlijke benadering Salaris volgens CAO
Goed opgeleid personeel Flexibele vakmensen Begeleiding vanuit Flexvak Automotive