Startdatum: Maart en September | Sluitingsdatum: 28 Februari 2022


De pitstop in de automotive om betaald te leren


Sta jij te springen om aan de slag te gaan in de autobranche? Of heb jij altijd al een carrièreswitch willen maken en weet je niet waar je moet beginnen? Flexvak automotive is de place to be voor iedereen die een carrièreswitch/ introductie wil maken in de automotive.Wat bieden wij

Met of zonder ervaring kan jij direct aan de slag in de automotive branche! Een op maat gemaakt werk- en leertraject waarbij jij wordt opgeleid tot specialist van de toekomst.
FlexvakAutomativeInfo


Heb jij een passie voor auto's en houd je van doorgroeimogelijkheden, high level garages en een mooi salaris? Dan helpen wij jou aan een gepaste baan waarbij jij alles leert over de verschillende aspecten die bij je toekomstige beroep horen.Het beste alternatief voor een standaard opleiding

  • Betaalde scholing met uitzicht op vast dienstverband
  • Direct aan de slag in de automotive
  • Een passende functie en doorgroeimogelijkheden
  • Hoogwaardig diploma en begeleiding door specialisten

Je bent geschikter dan je denkt!


 

In één gesprek

  • Ervaar je de automotive branche van dichtbij
  • Helpen wij jou met je CV te upgraden
  • Ontdek je of dit wat voor je is
  • Spreek je met mensen die het traject al hebben doorlopen


Vele andere zijn je voorgegaan!

Lees hier hun ervaringen


 
Review persoon 1
Review persoon 1
"Ik twijfelde of de automotive branche wel echt iets voor mij was. Na kennis te hebben gemaakt met Flexvak Automotive kreeg ik een duidelijk beeld en wist ik het zeker"

Review Person 2
Review Person 2
"Naast meer leren wilde ik ook graag praktisch te werk gaan. het werk - en leertraject van Flexvak was hiervoor de ideale oplossing."

 
Review persoon 3
Review persoon 3
"Dankzij Flexvak heb ik een soepele carriere switch kunnen maken naar de automotive. Naast een passende functie heb ik een goed beeld van de doorgroeimogelijkheden binnen de automotive."


 

Dat wil ik ook, let's go!

Sta jij al te springen om een begin te maken in de automotive? Meld je dan via één van de twee knoppen hieronder aan om eerst kennis met Flexvak te maken! Geen zorgen, het kennismakingsgesprek is laagdrempelig en we vinden het vooral belangrijk om jou te helpen. Dus meld je nu aan!


 

Veelgestelde vragen

We snappen dat je nu misschien nog met wat vragen zit. Bekijk hieronder de meest gestelde vragen door andere toekomstige leerlingen.

1Ben ik geschikt?
Dat is verschillend per vacature. Wat wij wel belangrijk vinden is dat je de juiste werkhouding en affiniteit hebt met autotechniek.
2Wanneer start de opleiding?
Je start na een half jaar werken via ons met een passende opleiding.
3Met welke opleiding kan ik starten bij jullie?
Je kan bij ons starten met de opleiding tot bandenmonteur, autoschadehersteller en autospuiter. Wil je meer informatie neem dan gerust contact op.
4Kan ik tussentijds nog switchen van opleiding?
Je kan tijdens je opleiding switchen, mits het wel een opleiding binnen de Automotive is.
5Waar kom ik terecht?
Aangezien wij landelijk werven zul je bij een bedrijf bij jou in de buurt gaan werken. Hiervoor houden wij altijd rekening met jouw wensen.