Bel ons
Flexvak
Automotive

De plek voor werknemers
en werkgevers

Wil je meer over ons weten? Bel ons gerust met al jouw vragen.
033 20 222 88

Automotive

In 2016 werden wij van Flexvak benaderd door een voormalig franchisehouder van Profile. Hij en zijn collega’s hadden moeite met het vinden van bandenmonteurs. Wij waren op dat moment actief in het uitzenden van technisch personeel en merkten op dat er raakvlakken waren met de kandidaten die op dat moment voor ons werkten en het personeel dat nodig was voor de functie van bandenmonteur. Samen met een aantal garagebedrijven hebben we een aantal van deze kandidaten opgeleid tot bandenmonteur. Dit bleek een groot succes!

Nu, jaren later, is Flexvak-Automotive een arbeidsbemiddelingsbureau die autobedrijven voorziet van personeel in diverse functies zoals bandenmonteurs, aftersales-managers of automonteurs. Ook leiden wij nog steeds (truck)bandenmonteurs op in onze eigen garage. Het is prachtig om te zien hoe iemand begint als bandenmonteur en uiteindelijk doorgroeit tot volleerd automonteur.

Wij zijn altijd op zoek naar garages en partijen om mee samen te werken om op die manier gezamenlijk een betere dienstverlening aan te bieden.

Wie zijn wij?

Flexvak is een arbeidsbemiddelingsbureau in Amersfoort dat gespecialiseerd is in de branches Automotive, Techniek, Services en ICT. Binnen deze branches bieden wij de diensten: uitzenden, detacheren, werving en selectie en de Flexvak-academy.

Bij ons ben je geen nummer. Klanten omschrijven ons dan ook als ‘persoonlijk betrokken’. We zien een persoon die we willen helpen naar de juiste baan, maar ook in je persoonlijke ontwikkeling en groei willen wij iets voor je betekenen. Of je nou net klaar bent met school, op zoek bent naar een compleet nieuwe uitdaging of een baan in een andere branche, wij helpen je. Wij hebben de vele contacten en onze Flexvak-academy. Jij brengt je pakketje kennis, ervaringen en kwaliteiten mee. Samen zoeken we naar de juiste plek voor jou.

In onze Flexvak-academy bieden wij trainingen die ervoor zorgen dat je goed getraind aan de slag kunt bij je opdrachtgever. Iedere branche heeft hierin een eigen onderdeel. Zo leiden wij bandenmonteurs op voor de Automotive, bieden wij lessen communicatieve vaardigheden voor services en ICT en hebben we VCA voor onze techniek branche.

magnifiercrossmenuchevron-down