Bel ons

Flexvak Automotive verlengt sponsoring Niels Langeveld

Flexvak Automotive verlengt sponsoring Niels Langeveld

Vorig jaar is Flexvak Automotive gestart met het sponsoren van Niels Langeveld. De match werd toen gelegd doordat de doelgroep van Niels aansloot bij die Flexvak Automotive wilde aanspreken.

Na één seizoen een fijne samenwerking te hebben gehad is er besloten, helemaal nu die meer in Nederland gaat racen, om de samenwerking voort te zetten. Flexvak Automotive gaat nog nauwer samenwerken met Niels om alle mogelijkheden te benutten en te genieten van zijn races.

Niels Langeveld

Niels Langeveld is sinds 2008 actief binnen de autosport waarbij hij in 2016 internationaal doorbraak. Sinds zijn internationale doorbraak heeft hij zich langzaam naar de top gewerkt. Dit jaar gaat hij racen in zowel de Mazda MX-5 cup als de TCR Italy. Waarbij hij dit jaar een grote kans maakt op het kampioenschap.

Waarom hebben we verlengd?

Flexvak Automotive heeft de keuze gemaakt om Niels Langeveld nog een seizoen te sponsoren allereerst vanuit de match van de doelgroep. Flexvak Automotive is namelijk altijd opzoek naar personeel en klanten die affiniteit hebben met automotive en met name autosport. Middels Niels denken wij deze doelgroep sneller te gaan bereiken.

Naast het bereik van Niels op social media, kunnen wij hem ook gebruiken voor contactmomenten met onze klanten en medewerkers. Wij kunnen ze namelijk meenemen naar het circuit van Zandvoort of andere events die georganiseerd worden door Niels.

Niels Langeveld is als persoon een echte ambassadeur voor Flexvak Automotive; sportief, competitief, sociaal en ambitieus!

Events

Naast dat Niels zelf vele kilometers maakt op het circuit is het ook mogelijk om via Flexvak Automotive en Niels Langeveld te gaan rijden op het circuit van Zandvoort en Lelystad. Maar naast circuit racen zijn er ook kart events en driften. Dus alles wat leuk is om te doen met auto’s is mogelijk. Wil je hard rijden ga je mee naar het circuit, wil je leren driften ga je mee naar Weeze en wil je in kleine karts de buitenbaan op is dat ook mogelijk.

Flexvak Automotive wil Niels veel succes wensen met de aankomende races!

Related posts

magnifiercrossmenuchevron-down