Bel ons

Terugblik op een geslaagde open dag bij Van Mossel High Tech in Zwolle

Terugblik op een geslaagde open dag bij Van Mossel High Tech in Zwolle

Afgelopen zaterdag stond bij ons in het teken van een nieuwe open dag! Flexvak Automotive organiseerde in samenwerking met Van Mossel hun zevende open dag, dit keer bij Van Mossel High Tech in Zwolle. Door middel van een actief programma hebben we de deelnemers een goed beeld gegeven van alle nieuwste ontwikkelingen en gave functies binnen het schadeherstel.

We startten de dag met een presentatie over werken met én via Flexvak en Van Mossel, waarna de deelnemers aan de slag gingen met montage/ demontage, plaatwerken en afleveren.

Op onze open dag hadden we een speciaal onderdeel; raad de schade!

Er stond een Tesla met schade en aan de deelnemers de taak om het bedrag te raden wat nodig is om de schade te repareren. De winnaar hiervan mag onze gast zijn op Jack Racing Day in Assen op 4 augustus. Niels Langeveld racet het weekend van 2-4 augustus in Assen waar wij, samen met de winnaar, aanwezig zijn.

Wil jij ook graag deelnemen aan zo'n open dag of kennis maken met het mooie vak van schadeherstel? Neem dan direct contact op met [email protected] of bel naar 033-2022288 voor meer informatie!

Related posts

magnifiercrossmenuchevron-down