Bel ons

Vacature APK Monteur Waalwijk

Voor onze klant zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren APK Monteur om het team in Waalwijk te versterken. Als APK Monteur speel je een essentiële rol in het waarborgen van de veiligheid en betrouwbaarheid van voertuigen. We vertellen je graag meer!

Wat is jouw rol als APK Monteur?

Als APK Monteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van Apk-keuringen en het verrichten van bijbehorende reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Je voert inspecties uit aan diverse voertuigen en beoordeelt of ze voldoen aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen. Daarnaast ben je bekend met de geldende regelgeving en zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de keuringen.

Als APK Monteur:

Waarom kiezen voor deze vacature?

Binnen ons dynamische autobedrijf bieden we een uitdagende functie waarin je kunt gedijen. Hier krijg je de kans om niet alleen in je huidige rol te groeien, maar ook om jezelf persoonlijk te ontwikkelen.

En natuurlijk, belonen we je inzet met een marktconform salaris dat is afgestemd op je leeftijd en ervaring. Maar dat is nog niet alles. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, zodat je naast je salaris kunt profiteren van extra voordelen.

Bovenal creëren we hier een prettige werkomgeving waar je kunt samenwerken met gemotiveerde collega's. Bij ons draait het niet alleen om het werk, maar ook om de ervaring.

Direct solliciteren als APK Monteur?

Spreekt de vacature APK monteur je heel erg aan neem dan contact op met Roman. Je kan Roman bereiken via:

Zit jij nog met vragen met betrekking tot onze vacature APK monteur? Voel je vooral vrij om vrijblijvend contact ons op te nemen, we helpen je graag verder.

Is deze vacature niet iets voor jou, maar wil je wel graag werken in de automotive? Vergeet dan zeker niet om eens een kijkje te nemen tussen onze automotive vacatures!

magnifiercrossmenuchevron-down