Startdatum: Maart en September | Sluitingsdatum: 28 augustus 2022 | Vanaf: MBO niveau 2 en HBO


Dé plek voor autoschade specialisten

Sta jij te springen om aan de slag te gaan in de autobranche? Bij Flexvak Automotive kan jij aan de slag als diagnose en schade specialist, ongeacht of je wel of geen hoogwaardig diploma hebt. 

Wij bieden een op maat gemaakt werken leren traject aan, speciaal voor de diagnose en autoschade specialisten van de toekomst!Betaald opgeleid worden als diagnose en schade specialist?

Deze opleidingen zijn ingericht door en voor de autoschadeherstelbranche. De autobranche is aan het veranderen naar elektrisch rijden. Echter is er nu al een tekort aan technisch personeel in de autobranche, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van elektrische auto’s. 

Wist jij dat er veel vraag is naar schade experts? Flexvak biedt voor de MBO’ers een apart traject aan ten opzichte van de HBO’ers. Tijdens de opleiding krijg jij alle facetten mee van de autoschadeherstelbranche.

Bij ons werk je met nieuwe generatie auto’s. De opleidingen zijn uniek op basis van het technische niveau, de opbouw in onderwerpen en de manier van leren. Dankzij deze opleiding ben jij binnen één jaar een volwaardig AutoTech technicus. Je toekomstiger werkgever, maar zeker ook jijzelf, zal heel blij zijn na het afronden van dit gave traject!
FlexvakAutomativeInfo
Het beste alternatief voor een standaard schadeherstel opleiding

  • Betaalde scholing met uitzicht op vast dienstverband
  • Direct aan de slag in de automotive
  • Een passende functie en doorgroeimogelijkheden
  • Hoogwaardig diploma en begeleiding door specialisten

Je bent geschikter dan je denkt!

Wij zoeken gemotiveerde mensen die opgeleid of omgeschoold willen worden en aan de slag willen gaan binnen de autoschadeherstelbranche. Ook geloven we dat je met passie en doorzettingsvermogen al een heel eind komt.

Voor het traject zijn er dan ook niet veel vereisten en je hoeft bij ons ook geen ingewikkelde toelatingstoetsen te doen. De vereisten voor het autoschade herstel traject zijn als volgt:


Afiniteit met auto's

Je moet het leuk vinden om met auto's te werken en er meer over te weten komen.

Gemotiveerd om te leren

Je moet bereid zijn een studie aan te gaan die minstens 1 werkdag in de week duurt.

Minimaal MBO2 denkniveau

Voor het volgen van deze opleidingen is minimaal MBO2 denkniveau vereist. Echter is het mogelijk om ook opleidingen te volgen op MBO3, MBO4 en HBO niveau te volgen.


Proef de sfeer bij Flexvak


Aanmelden


Alvast goed om te weten voor bij het intake gesprek

  • Ervaar je de automotive branche van dichtbij
  • Helpen wij jou met je CV te upgraden
  • Ontdek je of dit wat voor je is
  • Spreek je met mensen die het traject al hebben doorlopen


Meld je aan voor het autoschade werk- en leer traject

"*" geeft vereiste velden aan


Veelgestelde vragen

We snappen dat je nu misschien nog met wat vragen zit. Bekijk hieronder de meest gestelde vragen door andere toekomstige leerlingen.