Werken als AutospuiterWerken als Autospuiter

Naast de cursus bandenmonteur, opleiding leerling schadehersteller, opleiding diagnose en schadespecialist en leerling automonteur bieden wij ook de opleiding autospuiter aan. Zoek jij een opleiding carrosserie spuiter, opleiding schadeherstel of cursus spuiten dan ben jij bij Flexvak Automotive op het juiste adres.

Wij zoeken een perfectionist, die affiniteit heeft met de autobranche en toe is aan een functie met ruime doorgroeimogelijkheden. Als jij die persoon bent dan hebben wij wellicht de ideale functie voor jou. Als autospuiter via Flexvak Automotive ben je inzetbaar bij diverse autobedrijven in de carrosseriebranche.

Wat doet een autospuiter?

Maar wat ga je precies doen? Zoals de functienaam eigenlijk al verraad ben je voornamelijk bezig met het spuiten van auto’s. Je zorgt ervoor dat de auto de juiste kleur krijgt en vooraf bereid je dit proces voor. De daadwerkelijke taken die hierbij horen zijn bijvoorbeeld; het schuren, vetvrij maken, aanbrengen van grondverf en natuurlijk het aanbrengen van de gewenste kleur. Hierna lever je de auto af zonder dat de klant te lang op zijn of haar auto heeft moeten wachten.

Lees hier meer over de functie.

Flexvak Academy

Flexvak Automotive biedt jou de mogelijkheid om aan de slag te gaan binnen dit vakgebied, ook als je nog geen diploma of ervaring hebt. Via Flexvak Academy kunnen wij jou opleiden tot autospuiter. Tijdens deze opleiding leer jij alles over de verschillende aspecten die bij je toekomstige beroep horen, je leert over hoe het desbetreffende materiaal en gereedschap gebruikt moeten worden. Ook leer je hoe voertuigen voorbereid moeten worden en hoe onderdelen beschermd moeten worden. Het leren monteren en demonteren is ook een belangrijk onderdeel van deze opleiding net als interne en externe voorbewerking.

Na deze opleiding ontvang je een diploma waar je mee aan de slag kan bij een van onze opdrachtgevers bij jou in de regio.

Doorgroeimogelijkheden

Hoe meer ervaring je opbouwt als autospuiter, hoe belangrijker jij als persoon wordt voor een bedrijf. Dit maakt het voor een autospuiter mogelijk om door te groeien naar de functie van eerste autospuiter of vergelijkbare functies. De verantwoordelijkheid die je krijgt bij het bekleden van deze functie is dat jij het aanspreekpunt bent voor de auto’s die gespoten moeten worden en moet zorgen voor een goed verloop van zaken op de werkplaats.

Salaris

Het startsalaris van een autospuiter ligt tussen de € 1.900,- en € 2.500,- euro bruto per maand op basis van 40 uur per week (dit is afhankelijk van leeftijd en ervaring). Bovengenoemd salaris is een startsalaris. In zowel functie als ervaring zitten veel groeimogelijkheden. Met een aantal jaar ervaring kan je een salaris tussen de €2.500,- en €3.200,- bruto verdienen per maand.

Wil je meer lezen over werken via Flexvak Automotive lees dan hier verder.


Flexvak Automotive
Wij zijn op zoek naar jou

Al jaren ervaring Persoonlijke benadering Salaris volgens CAO
Goed opgeleid personeel Flexibele vakmensen Begeleiding vanuit Flexvak Automotive
Bel ons