Bel ons

Twee open dagen in één week voor Flexvak Automotive

Twee open dagen in één week voor Flexvak Automotive

Op 3 en 10 december 2022 organiseerde Flexvak voor de derde en vierde maal haar open dag voor mensen die willen doorgroeien in de automotive. Na het succes van de eerste twee open dagen werd er besloten dat dit nogmaals uitgevoerd moest gaan worden. De open dag op 3 december vond plaats in Breukelen bij RECO autoschade in haar nieuwste hightech vestiging waarin merken als Tesla en Rangerover werden gerepareerd.

De open dag op 10 december werd wederom georganiseerd bij Van Mossel. Ditmaal in de vestiging in Culemborg. Deze is ook recent vernieuwd waarin de nieuwste technologieën worden toegepast. En ook de meest efficiënte manier om maar liefst 4 extra auto’s per dag te repareren.

Beide open dagen waren verdeeld in twee tijdvakken waarbij wij iedere groep in twee uur tijd een goed beeld hebben willen geven wat de werkzaamheden inhouden, welke vakgebieden er zijn en hoe het is om te werken via Flexvak Automotive.

Verloop van de dag

De dag begon om 08:45 met een heerlijk kopje koffie en een welkom praatje. Hierna werd de groep meegenomen naar het eerste onderdeel. Er waren namelijk drie onderdelen waar iedereen langs ging. Het eerste onderdeel was een presentatie over Flexvak en RECO of Van Mossel. Hierbij werd toegelicht hoe het werken via Flexvak en bij RECO/ Van Mossel is. Het tweede onderdeel was een rondleiding door de nieuwste high tech werkplaats. Hierbij kregen ze een inkijk in de apparatuur die gebruikt wordt en de ruimtes die er zijn. Als laatste kregen ze nog een rondleiding bij de dealer waarbij de nieuwste auto’s werden getoond met wat extra informatie omtrent het ontwikkelingsproces van deze auto’s.

Aan het einde van de tijdslot kregen ze nog een goodiebag mee. Daarmee wilde wij ze bedanken voor hun aanwezigheid en enthousiasme.

Contact

Wil jij ook graag deelnemen aan zo'n open dag of kennis maken met het mooie vak van schadeherstel? Neem dan direct contact op met [email protected] of bel naar 033-2022288 voor meer informatie!

Related posts

magnifiercrossmenuchevron-down