Bel ons

Glanzende resultaten tijdens workshop autospuiter

Glanzende resultaten tijdens workshop autospuiter

Afgelopen zaterdag 4 mei organiseerde Flexvak Automotive samen met AutoTech Alliantie voor de derde keer een succesvolle workshop autospuiten, dit keer bij NexTechnician in Amsterdam. Speciaal voor mensen die willen doorgroeien in de automotive. Door middel van een leuk en gevarieerd programma lieten wij de deelnemers kennis maken met het vak autoschadeherstel.

We begonnen de dag met een introductie van Flexvak Automotive, AutoTech Alliantie en NexTechnician, om zo de deelnemers een beeld te geven van de werkzaamheden en vakgebieden van de bedrijven.

Toen was het tijd voor het echte werk! De deelnemers volgde de workshop in twee delen. Ze begonnen met het voorbewerken, denk hierbij aan schuren en plamuren. Na de lunch volgde het tweede deel en gingen ze aan de slag met kleur maken, spuiten en aflakken. Tijdens deze workshop leerden de deelnemers alle basistechnieken en handigheidjes om de auto’s een nieuwe verflaag te geven en hem weer als nieuw te laten stralen.

Wil jij ook graag deelnemen aan een workshop van ons? Aanstaande 1 juni organiseren wij de workshop calculator/front office bij Möller Autoschade in Rotterdam. Voor meer informatie over deze workshop en om je aan te melden, klik hier!

Related posts

magnifiercrossmenuchevron-down