Bel ons

Flexvak Automotive nieuwe sponsor Niels Langeveld

Flexvak Automotive nieuwe sponsor Niels Langeveld

Sinds dit raceseizoen is Flexvak Automotive sponsor geworden van Niels Langeveld. De match tussen Flexvak Automotive en Niels Langeveld werd gelegd doordat de doelgroep perfect bij elkaar past. Niels gaat dit seizoen weer een mooie uitdaging tegemoet en wij zijn blij dat wij hem hierin kunnen supporten.

Niels Langeveld

Niels Langeveld is sinds 2008 actief binnen de autosport waarbij hij in 2016 internationaal doorbraak. Sinds zijn internationale doorbraak heeft hij zich langzaam naar de top gewerkt. Hij zal dit jaar dan ook uitkomen voor het team van Sebastiaan Loeb Racing. Sebastiaan Loeb Racing zet dit jaar 4 nieuwe auto’s in voor het Europees kampioenschap toerwagens, namelijk de Hyundai Elantra N TCR. Dit zijn auto’s voor de absolute top en dus kan Langeveld hiermee mee doen om het kampioenschap.

Waarom doen we dit?

Flexvak Automotive heeft de keuze gemaakt om Niels Langeveld te sponsoren allereerst vanuit de match van de doelgroep. Flexvak Automotive is namelijk altijd opzoek naar personeel en klanten die affiniteit hebben met automotive en met name autosport. Middels Niels denken wij deze doelgroep sneller te gaan bereiken.

Naast het bereik van Niels op social media, kunnen wij hem ook gebruiken voor contactmomenten met onze klanten en medewerkers. Wij kunnen ze namelijk meenemen naar het circuit van Zandvoort of andere events die georganiseerd worden door Niels.

Niels Langeveld is als persoon een echte ambassadeur voor Flexvak Automotive; sportief, competitief, sociaal en ambitieus!

Kampioenschap

Het kampioenschap die Niels gaat rijden bestaat uit 7 race meetings waarbij er 2 sprintraces worden gehouden van 25 minuten per race. Langeveld gaat strijden tegen meer dan 25 andere deelnemers. De autosport staat bekend om de close racing en inhaal acties waarbij er geen centimeter ruimte word gegeven, dit zorgt voor spannende races.

Langeveld begon zijn eerste race met zijn gloednieuwe auto op de Slovakia Ring en eindigt op het circuit de Barcelona-Catalunya. Ook komt Langeveld nog met zijn nieuwe auto op het circuit Zandvoort. Hieronder ziet u het volledige schema wanneer Langeveld moet gaan presteren:

2021 TCR Europe Kalender07/09 mei - Slovakia Ring28/30 mei - Circuit Paul Ricard, Le Castellet18/20 juni - Circuit Zandvoort29/31 juli - Circuit de Spa-Francorchamps3/5 september – Nürburgring24/26 september - Monza ENI Circuit8/10 oktober - Circuit de Barcelona-Catalunya

Events

Naast dat Niels zelf vele kilometers maakt op het circuit is het ook mogelijk om via Flexvak Automotive en Niels Langeveld te gaan rijden op het circuit van Zandvoort en Lelystad. Maar naast circuit racen zijn er ook kart events en driften. Dus alles wat leuk is om te doen met auto’s is mogelijk. Wil je hard rijden ga je mee naar het circuit, wil je leren driften ga je mee naar Weeze en wil je in kleine karts de buitenbaan op is dat ook mogelijk.

Flexvak Automotive wil Niels veel succes wensen met de aankomende races!

Related posts

magnifiercrossmenuchevron-down