Diagnose en schade specialist Brabant - Elektrisch Vervoer


Noord-Brabant

Diagnose en schade specialist Brabant

Ben jij klaar voor de toekomst of wil je juist graag een grote stap maken richting de toekomst van Elektrisch Vervoer? Dan is de vacature diagnose en schade specialist Brabant perfect voor jou! Door de toenemende aantallen elektrische auto’s op de weg, neemt ook het aantal schade gevallen toe. De manier waarop elektrische auto’s hersteld worden is een vak apart.

Het grote voordeel bij Flexvak? Met of zonder ervaring aan de slag in de automotive branche!

Wil jij je specialiseren in het diagnosticeren van schades en gaan werken in de automotive branche waarin je de komende jaren koploper zal zijn met jouw opgedane kennis vanuit onze opleidingen? Solliciteer dan nu op de toekomst bestendige baan!


Wat ga je doen?

Je komt te werken bij een schadeherstelbedrijf in (Noord) Brabant. Onze opdrachtgevers zitten in de buurt van alle grote steden (Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Eindhoven, Almere, Apeldoorn, Zwolle, Assen). Hierdoor vinden we altijd wel een plek bij voor jou in de buurt van jouw woonplaats.

Hier worden auto’s gerepareerd van diverse mooie merken zoals: Tesla, Nissan, Kia, Mercedes, BMW, Porsche, Jaguar, Volkswagen en Audi. Jij beoordeeld de binnengekomen auto op zwakke plekken en defecten en zet het juiste herstelproces in gang.

Als diagnose en schadespecialist in Brabant ben jij de expert op het gebied van elektrische auto’s. Jouw werkzaamheden bestaan uit het repareren van elektrische motors, bedrading, sensoren, camera’s en actuatoren (ADAS). Je voert hiervoor weerstand- en spanningsmetingen uit en controleert op de werking van de sensoren en actuatoren. Je voert de functiecontroles, reparaties en basisdiagnoses volgens de fabrieksvoorschriften.


Wie ben jij?

 • Het liefst heb je ervaring binnen de autotechniek, bijvoorbeeld als schadehersteller of automonteur of elektromonteur;
 • Of je wil het vak heel graag leren en bent bereid te starten met een korte opleiding;
 • Je hebt een werk en denk niveau van MBO niveau 4;
 • Sollicitanten met MBO 2 of 3 bieden voor een voortraject opleiding in de automotive branche; (basis techniek demontage en introductie elektriciteit)
 • Je hebt de ambitie om door te groeien binnen de automotive;
 • Je bent per direct fulltime beschikbaar.

Een unieke kans dankzij Flexvak Automotive Academy

  Ook zorgt Flexvak Automotive ervoor dat wanneer je weinig of geen ervaring hebt, je toch wordt opgeleid via onze Flexvak Academy. Via ons ga je de opleiding volgen tot Autotech Genius. Deze opleiding op MBO 4 niveau is uniek, omdat dit een volledig praktijkgerichte opleiding is met de informatie beschikbaar per automerk en type. Door de intensieve contactmomenten met de docent (en via VR brillen praktijklessen krijgen) en coaching on the job, ben jij in staat dit erekende diploma in één jaar te behalen. Na het behalen van jouw diploma krijg je de opleiding van ons en heb je ook een baan waar jij de komende jaren kan blijven werken.


Salarisindicatie diagnose en schade specialist Brabant

Het startsalaris tijdens de opleiding diagnose en schade specialist ligt tussen de €1800,- en €2100,- bruto per maand op basis van een 40 uur durende werkweek (dit is afhankelijk van jouw werkervaring).

Na het behalen van de opleiding kom je bij het bedrijf in dienst en zal het salaris omhoog gaan.


Wat bieden wij nog meer?

 • Een unieke positie in een groeiende markt;
 • Kennis van elektrische voertuigen;
 • Een gave toekomst waarin je steeds verder kan ontwikkelen;
 • Een reiskosten vergoeding van € 0,19 per kilometer;
 • Een gratis opleiding (met studieovereenkomst) en werkplek tot diagnose en schadespecialist;
 • 24 vakantiedagen op jaarbasis;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een moderne werkplek bij een gezellig team.

Meer informatie of direct solliciteren?

Spreekt deze functie je heel erg aan neem dan contact op met Roman. Je kan Roman bereiken via:

 • e-mail: automotive@flexvak.nl;
 • telefonisch: 033-2022288 of 0636060237;
 • of via het inschrijfformulier aan de rechterkant.

Flexvak Automotive
Wij zijn op zoek naar jou

Al jaren ervaring Persoonlijke benadering Salaris volgens CAO
Goed opgeleid personeel Flexibele vakmensen Begeleiding vanuit Flexvak Automotive